Secundair

Naast improvisatietheater voor leerlingen uit het lager onderwijs, biedt vzw KNIP ook impro aan voor leerlingen uit het secundair onderwijs. Een andere aanpak, op maat van de jongeren en hun leerkrachten.

Leerkrachten uit het secundair onderwijs zijn vaak op zoek naar een manier om hun leerlingen aan te zetten om creatiever en enthousiaster vooraan in de klas te presenteren. Vzw KNIP is de ideale oplossing om samen met je leerlingen die angst te overwinnen. Aan de hand van workshops en optredens leren ze op een interactieve en enthousiaste manier om te gaan met die schroom om op een podium te staan.

Of weet je nog niet hoe je de eerste schooldag, bezinning, culturele dag, sportdag, … moet invullen? Dan brengt vzw KNIP nog een mogelijkheid: Radio Topkaas!

DJ’s Stijn Van Autreve en Johan Vantomme maken ‘serieuze radio voor serieuze mensen’. Onder de naam Radio Topkaas schuimen ze met hun caravan de zomerfestivals en speelplaatsen af om leuke muziek + entertainment te brengen. Dit olijke¬†radioduo kan ook geboekt worden via vzw KNIP.

Enthousiasme, uitdagingen, creativiteit, hilariteit en verrassingen gegarandeerd!